Raluca

Raluca

  • Cu zâmbetul pe buze de dimineață și până seara, Raluca este colega care știe că viața se trăiește la intensitate maximă, mai ales dacă ai și trei copii „în dotare”. Pentru că exact această experiență, de mamă, este cea de care Raluca se folosește în activitatea ei de profesorat. Răbdarea și micile ei strategii, căpătate în timp, îi conferă Ralucăi acea lejeritate de care are nevoie un dascăl adevărat de a lucra cu puștii, mai ales că tot ea este cea care îmbină tehnicile de predare a limbii engleze cu arta teatrală.
  • Absolventă de română-engleză, Facultatea de Litere, București, Raluca are vaste cunoștințe și în domeniul psiho-pedagogic, fiind totodată și licențiată în artă și dramaturgie.
  • Raluca este „teacher-ul” cu care puștii English Lab nu cunosc niciun moment de plictiseală și asta pentru că „Miss Raluca” împletește educația cu jocul, fonetica cu grimasele, gestica și mimica, tertipuri pe care le stăpânește la rang de artă. Ah... și să nu uităm: Happy  este motto-ul ei, Raluca transformând orele de engleză într-o adevărată piesă de teatru!

Subscribe to our Newsletter