Maria

Maria

  • Prietenii spun despre mine c-aș fi o perfecționistă. Eu mă consider, mai degrabă, o mamă cu pretenții. De-aici a plecat, de altfel, și aventura mea care astăzi se cheamă: English Lab! Căci, da, este centrul pe care l-am construit pas cu pas, încă din 2007. Și, perfecționistă din fire, abia acum, după o experiență de peste zece ani, am decis să fac English Lab cunoscut și în mediul on-line. Îmi asum abia acum acest pas căci din experiența cu sute și sute de părinți știu că, atunci când vine vorba despre copilul tău, și tu ești la fel de perfecționist și pretențios ca și mine. N-o să încep să vă povestesc despre munca asiduă, despre nopți nedormite și ani fără concediu. Vă spun numai atât: astăzi, English Lab este exact locul în care mi-aș fi dorit să am șansa să-mi duc copiii să descopere tainele limbii universale - engleza!
  • Era prin 2007. Puștii mei erau realmente de-o șchioapă, atât de mici încât nimeni nu dorea să-i bage în seamă. Și, pragmatică din fire, vorba aceea, pe lângă Facultatea de Litere cu specializare - limba engleză, terminasem și Politehnica, inginerul din mine nu se putea limita numai la teorie, adică nu puteam concepe ca ai mei copii să învețe o limbă străină în stilul rigid pe care-l cunoaștem cu toții. Pregătirea mea tehnică mi-a permis să înțeleg că principiul teoretic te-ajută să creezi produsul concret. Și era exact ceea ce piața educațională privată ducea lipsă la acea vreme. De partea practică, concretă. Ei, bine, da, aveți dreptate! La standardele mele! Am început, așadar, cercetările și după „n” tentative... am găsit!
  • Am găsit niște oameni minunați de prin Statele Unite cu care am început și promovat engleza prin muzică pentru cei mici, preșcolarii. Am testat metoda chiar pe copiii mei. Și-a funcționat. Și încă bine dacă stau să mă gândesc că mi-au trecut prin mână mii de copii din sistemul public și privat, parte dintre ei frecventând și astăzi cursurile English Lab. Asta înseamnă că am crescut împreună cu ei, m-am și ne-am perfecționat. Copiii mei English, cum îmi place mie să le spun, se regăsesc în atelierele noastre pentru că ce poate fi mai plăcut decât să îmbini învățatul cu joaca, mișcarea, voia bună, înconjurați de multă dragoste, multe zâmbete și dăruire? Rezultatele pe care le-am avut de-a lungul timpului mi-au permis să extind stilurile de predare, să mă pliez pe fiecare individ, astfel că astăzi la English Lab poți să alegi să studiezi engleza one-to-one, dacă vrei. Poți să fi preșcolar, copil, elev de liceu și chiar adult. Oricine trece pragul nostru este îndrumat să-și personalizeze cursul pentru că eu mă ghidez după un principiu clar: regula English Lab este aceea că tu, copile, faci regula!

Subscribe to our Newsletter

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other