Antonia

Antonia

  • Antonia este o tânără plină de viață, mereu în căutare de lucruri și întâmplări mărețe. Pe lângă dragostea pentru limba franceză, ea e pasionată și de artele frumoase: pictură, regie film, actorie, etc. Așa cum ea însăși frumos spune : » iubesc pălmuțele acelea colorate de năzdrăvani creativi, vocile nerăbdătoare de pici gata să cucerească lumea, mutrișoarele fericite că au reușit să vorbească atât de frumos în limbi cunoscute de toți copiii din toată lumea… » Antonia și-a început joaca încă din copilărie, bunicul, canadian fiind, învățând-o tainele miraculoase de a vorbi cu prietenii francezi și astfel a venit și dragostea pentru minunatul accent franțuzesc !!
  • Această mare dragoste a prins contur în cadrul cursurilor de literatură universală și limbă franceză ale Facultății de Litere iar pentru a putea prinde cât mai mulți copilași dornici de explorare a adâncurilor limbii franceze în călătoria ei, a absolvit și cursurile modulului psihopedagogic. N-a uitat însă nici de vechea pasiune pentru actorie astfel că, în prezent, aceasta este studentă anul I la UNATC, secția Regie-Film.
  • Dacă vrei să te joci cu Antonia, să pleci în această călătorie magică în lumea tainelor limbii franceze alături de ea, dacă vrei să te joci de-a actorul și să trăiești aventuri cu eroi nemaivăzuți, atunci prinde-o de mână și en route! Votre voyage sera le plus beau !

Subscribe to our Newsletter