Adolescenti

English Lab pentru adolescenți

... după 14 ani

  • Hei, hei! Știm că deja ne putem exprima în engleză pentru că ai noștri copii English Lab au deja suficiente cunoștințe încât să înțeleagă cel puțin jumătate din acest text.
  • De la 14 ani, începem să atingem primul nivel B1, conform standardului european, cunoscut drept Cadrul European Comun. Trebuie spus aici că există preadolescenți care ating acest nivel înainte de această vârstă. Perioada aceasta este caracterizată de învățarea structurilor gramaticale complexe ale limbii engleze, adolescenții sunt deprinși cu abilități clare de exprimare și încep prin a-și crea și formula propriile compoziții.
  • Este momentul în care adolescenții încep să deprindă tainele interpretării, adică a adevăratei înțelegeri a limbii engleze. Vocabularul lor este bine structurat, adolescenții începând să asculte, să gândească și să răspundă în limba engleză, un început de automatism spre care tindem, fără doar și poate, cu toții.
  • Vă avertizăm că, tot de acum, stăpânind bine limbajul, adolescenții English Lab se acomodează și cu limbajul stradal (NU, trivial, rețineți!), non academic, folosit peste tot în lume. Adică acea engleză stradală, o particularitate a tinerilor de pretutindeni, care creează conexiuni și îi face să se simtă parte integrantă din limbajul universal.
  • Consolidarea vocabularului, abilitățile de citire, de scriere și vorbire le vor permite adolescenților English Lab să se pregătească de certificările „cu greutate” în limba engleză.
  • English Lab lucrează după manuale de la cele mai prestigioase edituri: Cambridge, Oxford, MacMillan, Richmond’s Publishing.

Subscribe to our Newsletter